Retseptid

Paneme suhkru sulama 

Eva Pärtel, 24. november 2014, 02:23
Paneme suhkur sulamaFoto: Eva Pärtel
Need nostalgilised maiused, tõenäoliselt maailma kõige lihtsamini valmivad kommid, on paljudele tuntud lapsepõlvest. Kuigi nõukaajal valmistati neid peamiselt seetõttu, et poe-magusaga oli kitsas käes, maitsevad need lutsukad lausa nostalgiliselt head ja väärivad seetõttu uuesti järele proovimist.

Kukekommid

Kui Sul vorme ei ole…

Muidugi saad kõige uhkemad kommid spetsiaalsetes vormides. Kuid sama magusa tulemuse saab ka ilma vormita! Mõlemal juhul oota, mil suhkur on tahenenud ning eemalda paberilt/lusika küljest.

Variant 1 - Nirista lihtsalt küpsetuspaberile ümmarguse kettana, pane kommikese keskele sisse pulk.

Variant 2 – Määri lusikas kergelt õliga ja nirista sulanud suhkur selle sisse, aseta kommikese keskele taas pulk.

Nipp!

Suhkrupoti saad puhtaks lihtsasti nii: kalla vesi potti ja lase sellel pool tundi liguneda. Suhkur sulab lihtsalt üles.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee