Värvid toidusFoto: Arno Mikkor
Toiduuudised
27. oktoober 2014, 06:31

Värvid toidus

Me sööme silmadega. Värvid taldrikul ergutavad maitsemeeli, turgutavad söögiisu ja pakuvad silmale suurt naudingut. Ühtses toonis puhtad toorained moodustavad taldrikul ahvatleva terviku, tekitavad elevust ning mõjuvad kutsuvalt ja isuäratavalt.

„Soovin, et toiduvalmistamine pakuks katsetajatele rohkem mänguruumi ja oleks sööjatele huvitav. Proovige, nautige head toitu ja rõõmustage selle üle!” ütleb Kalamaja kohviku Sesoon peakokk Maia Smõslova, kes ammutas raamatu koostamisel inspiratsiooni just külluslikust värvipaletist.

Verikäkikrõpsud palsamiäädikakastmega

Kõrvitsapesto brioche'ga

Riimsoolatud part peedi ja salatiga

Marineeritud tindid kurgisalatiga

Värvid toidus

Maia Smõslova

112 lk,  kõvad kaaned

Hind 14 €