Kui šokolaadist saab kreemFoto: Eva Pärtel
Retseptid
20. oktoober 2014, 01:54

Kui šokolaadist saab kreem

Šokolaad on üks käepärasemaid toiduaineid, millest saad valmistada luksuslikke kreeme, võõpasid ja kastmeid.

Soovitusi ja nippe:

Kasuta spetsiaalselt küpsetusšokolaadi või kuvertüüri. Paljud nn tavašokolaadid ei pruugi korralikult sulada.

Tumeda šokolaadi asemel võid kasutada ka valget šokolaadi.

Šokolaadikattele võid teha ka lihtsa mustri – tõmba veel vedelapoolsemale kattele kahvliga lainelised jooned sisse.

Šokolaadikreemile võid kaunistuseks raputada hakitud šokolaadi, kakaopulbrit, beseetükikesi või marju, röstitud mandleid, marmelaaditükke jne.

Lihtne šokolaadimääre (1)

Trühvlikate (2)

Lihtne šokolaadikaste (3)