Kui šokolaadist saab kreemFoto: Eva Pärtel
20. oktoober 2014, 01:54
Kui šokolaadist saab kreem
Šokolaad on üks käepärasemaid toiduaineid, millest saad valmistada luksuslikke kreeme, võõpasid ja kastmeid.
Soovitusi ja nippe:
Kasuta spetsiaalselt küpsetusšokolaadi või kuvertüüri. Paljud nn tavašokolaadid ei pruugi korralikult sulada.
Tumeda šokolaadi asemel võid kasutada ka valget šokolaadi.
Šokolaadikattele võid teha ka lihtsa mustri – tõmba veel vedelapoolsemale kattele kahvliga lainelised jooned sisse.
Šokolaadikreemile võid kaunistuseks raputada hakitud šokolaadi, kakaopulbrit, beseetükikesi või marju, röstitud mandleid, marmelaaditükke jne.
Trühvlikate (2)
Kommentaarid (0)