Retseptid

Kui šokolaadist saab kreem 

Eva Pärtel, 20. oktoober 2014, 01:54
Kui šokolaadist saab kreemFoto: Eva Pärtel
Šokolaad on üks käepärasemaid toiduaineid, millest saad valmistada luksuslikke kreeme, võõpasid ja kastmeid.

Soovitusi ja nippe:

Kasuta spetsiaalselt küpsetusšokolaadi või kuvertüüri. Paljud nn tavašokolaadid ei pruugi korralikult sulada.

Tumeda šokolaadi asemel võid kasutada ka valget šokolaadi.

Šokolaadikattele võid teha ka lihtsa mustri – tõmba veel vedelapoolsemale kattele kahvliga lainelised jooned sisse.

Šokolaadikreemile võid kaunistuseks raputada hakitud šokolaadi, kakaopulbrit, beseetükikesi või marju, röstitud mandleid, marmelaaditükke jne.

Lihtne šokolaadimääre (1)

Trühvlikate (2)

Lihtne šokolaadikaste (3)

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee