Pastatooteid keeda alati rohke, muliseva veega, kuhu on lisatud soola ja oliiviõli. Järgi paki peale kirjutatud
keetmisaega, kurna “lohakalt” ehk jäta pisut keeduvett alles ja söö otsekohe.
Pastasalat krevettide ja rukolaga
Linnupada pastaga
Pasta bolgnese
Kõrvits on üks imeline kodumaine vili. Kujusid ja sorte tuleb iga aastaga aina juurde. Varakevadeni leidub teda pea kõigis kodudes. Poes samuti. Nii et kasutage julgesti, sobib pea igale poole.
Pastasalat kõrvitsa, feta ja tomatiga
Cannelloni'd on sellised suuremat sorti pastatorud. Mõeldud täitmiseks. Toit tuleb “lasanjelaadne”, aga täidist on rohkem tunda, pastat vähem. Ülimõnus vaheldus. Sobib hästi ka üles soojendada.
Spinatiga cannelloni'd
Midagi magusat lõpetuseks...Serveeri panna cotta't maasikatega, mida on pisut maitsestatud suhkru, sidrunimahla ja värske piparmündiga... ja sõnu ei olegi vaja.
Panna cotta
Kommentaarid (0)