Retseptid

Pidu ümber pastapoti 

Hele-Mai Alamaa, 27. jaanuar 2014, 03:06
Pasta bologneseFoto: Hele-Mai Alamaa
Kartulist ja lihast on mõneks ajaks küll. Äkki mõni mõnus pasta? Suvel ühed pastad, talvel sootuks teised. Soojendavad ja tummised.

Pastatooteid keeda alati rohke, muliseva veega, kuhu on lisatud soola ja oliiviõli. Järgi paki peale kirjutatud

keetmisaega, kurna “lohakalt” ehk jäta pisut keeduvett alles ja söö otsekohe.

Pastasalat krevettide ja rukolaga

Linnupada pastaga

Pasta bolgnese

Kõrvits on üks imeline kodumaine vili. Kujusid ja sorte tuleb iga aastaga aina juurde. Varakevadeni leidub teda pea kõigis kodudes. Poes samuti. Nii et kasutage julgesti, sobib pea igale poole.

Pastasalat kõrvitsa, feta ja tomatiga

Cannelloni'd on sellised suuremat sorti pastatorud. Mõeldud täitmiseks. Toit tuleb “lasanjelaadne”, aga täidist on rohkem tunda, pastat vähem. Ülimõnus vaheldus. Sobib hästi ka üles soojendada.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee