Retseptid

Mardipäevalõuna 

Toidutare, 4. november 2013, 03:54
Wellingtoni pirukasFoto: Hele-Mai Alamaa
Sel aastal tähistame isadepäeva ja mardipäeva korraga. Lisaks hanele jäi retseptikogust muudki head silma, mis pühapäevalõunast menüüd kroonivad. Suupistelaua kattis Pille Enden. Edasised käigud valmistas Hele-Mai Alamaa, kõigile mõeldes: "Lasanje meeldib ju kõigile. Pisikesed pirukad pisematele, Beef Wellington lihahimulistele, salat emadele ja oh-ooo-efektiks Pavlova. Mõnus."

Lasanje, seenete ja kõige muuga

Mardihani apelsinidega

Mardi salat Taivo suitsutatud lihaga

Wellingtoni pirukas

Tähepirukad

Eva-Maria kohvi-Pavlovad

MÕNUSAD SÜGISESED SUUPISTED

Peedikreemiga tatravahvlid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee