Retseptid
20. juuli 2009, 13:47

Tervisliku toitumise kuu

Tervise Catering ja toidutare.ee kutsuvad teid osalema retseptivõistlusel „Tervislik lemmikretsept“. Võistluse eesmärgiks on teada saada, milline on inimeste ettekujutus tervislikust toidust.

Otsi välja oma lemmikretseptid, mida pead tervislikuks ning saada need meie võistlusele, võid võita toredaid auhindu! Kõik saadetud retseptid võistlevad peakategoorias „Tervislik lemmikretsept“.

Lisaks saavad retseptid osaleda ka „Tervisliku koolitoidu“ ja „Tervisliku Eesti toidu“ lisakategooriates (täpsem kirjeldus kategooriate juures). Retsepte hindavad rahvas ja asjatundlik žürii, kuhu kaasatakse toitumisteadlasi, toiduspetsialiste, kokki, haridusametnikke ja ajakirjanduse esindajaid.

Žürii valib igal nädalal kuu jooksul 5 parimat retsepti, mis saadetakse edasi läbi proovimiseks ja hindamiseks Tervise Cateringile ja nende partnerite klientidele. Tervisliku Toitumise Kuu finaalsündmus toimub 4. juunil, kus autasustatakse iga kategooria parimaid.

AUHINNAD

  • Peakategooria "Tervislik lemmikretsept" auhinnaks annab Amserv Auto keskkonnasõbraliku hübriidauto Toyota Prius kasutusõiguse 1 kuuks.

     

  • Kategooria "Tervislik koolitoit" auhinnaks on Toila Spa Hotell välja pannud lõõgastuspaketi kahele inimesele (neljapäeva õhtust pühapäeva lõunani)

     

  • Kategooria "Tervislik Eesti toit" võitjale korraldab Tervise Catering tõelise BBQ (barbecue) peo 10 000.- väärtuses
Parimatest retseptidest koostatakse ja antakse välja buklett ning retseptid võtab Tervise Catering kasutusele oma menüüdes. NB! Võistlusel osalemiseks pead olema registreerunud toidutare.ee kasutajaks, mis on loomulikult TASUTA.