Foto: Jaan Heinmaa
Nädala menüü
18. märts 2012, 22:00

Nädalamenüü 19. - 25. märts

Ette süüa ei saa. Ja on asju, mida on hea taldrikule sättida iga päev. Näiteks köögiviljad on sellised tegelased. Nende koorimine-puhastamine on aga üsnagi tüütu tegevus. Vahelduseks on mugav, kui keegi on need juba ära puhastanud ja ka tükeldanud. Külmutatud köögiviljadega just nii ongi. Ja kasu kõhule pole neist sugugi tühine.

E: Otse potist: Peedi-kruubiroog T: Madjarite maa moodi: Punase paprika supp K: Kõik koos: Ühepajatoit hakklihaga N: Kalapäevaks: Mandlitega kalahautis R:  Seltsis on segasem:  Pilaff peekoni ja kapsaga L: Hommik  Pika päeva algus: Aprikoosi-kaerahelbepuder pähklite ja vahtrasiirupiga Õhtu  Tõsine tükk:  Paneeritud veisešnitsel Magustoiduks:  Karamellkreem P: Hommik  Tarkuse allikas: Vutimuna rohelise salati, kodujuustu ja idanditega ÕhtuAeg nautimiseks: Quiche forelli ja brokoliga Magustoiduks: Sõrnikud, otse lapsepõlvest