Nädala menüü

Nädalamenüü 19. - 25. märts 

Toidutare, 18. märts 2012, 22:00
Foto: Jaan Heinmaa
Ette süüa ei saa. Ja on asju, mida on hea taldrikule sättida iga päev. Näiteks köögiviljad on sellised tegelased. Nende koorimine-puhastamine on aga üsnagi tüütu tegevus. Vahelduseks on mugav, kui keegi on need juba ära puhastanud ja ka tükeldanud. Külmutatud köögiviljadega just nii ongi. Ja kasu kõhule pole neist sugugi tühine.

E: Otse potist: Peedi-kruubiroog T: Madjarite maa moodi: Punase paprika supp K: Kõik koos: Ühepajatoit hakklihaga N: Kalapäevaks: Mandlitega kalahautis R:  Seltsis on segasem:  Pilaff peekoni ja kapsaga L: Hommik  Pika päeva algus: Aprikoosi-kaerahelbepuder pähklite ja vahtrasiirupiga Õhtu  Tõsine tükk:  Paneeritud veisešnitsel Magustoiduks:  Karamellkreem P: Hommik  Tarkuse allikas: Vutimuna rohelise salati, kodujuustu ja idanditega ÕhtuAeg nautimiseks: Quiche forelli ja brokoliga Magustoiduks: Sõrnikud, otse lapsepõlvest

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee