Nädala menüü

Nädalamenüü 16. -22. jaanuar 

Toidutare, 15. jaanuar 2012, 22:00
Foto: Jaan Heinmaa
Praegusel ajal igatseb taldrikule värvi ja ilu. Mugavusroogadel, mida vaaritades pikalt pliidi ääres ei pea seisma, olgu ka nädala sees mõni koht varuks. Selleks sobivad hästi sügavkülmast võetavad ideed, sest värkset kvaliteetset kraami napib. Nii alustame nädalat maitsva pelmeenivormiga ja laupäeva hommikuks pakume täiustatud Karjala pirukaid. Veel teeme kuuma kanasuppi ja kiirelt valmivat vokirooga. Nädalavahetusel naudime rohelusse mähitud lõherooga ja limpsime kohevat kohupiimamaiust.

E: Maitse asi: Pelmeenivorm  T: Nii kuum: Kanasupp ürdiklimpidega K: Tuhande maitse roog: Roheline karri riisinuudlitega N: Hea enesetunne: Kalkunistrooganov ürdiriisiga R: Täpselt paras:  Ahjukartulid peekoniga   L: HommikNaabrite lemmik: Karjala au ja uhkus ÕhtuSärts täis: Lõheribad roheluses Magustoiduks: Kohupiimavaht aprikoosikompoti ja küpsistega P: HommikSuutäis soolast: Kiluvõileivad kadunud munaga  ÕhtuKohev ja kopsakas: Kodujuustu-peekonipirukas Magustoiduks: Unistuste šokolaadikeeks

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee