Nädala menüü

Nädalamenüü 14. - 20. november 

Toidutare, 13. november 2011, 22:00
 Jaan Heinmaa
Üks värviline taldrikutäis aitab karget sügist soojemaks ja rõõmsamaks muuta. Nädalat alustame päikesekollase risotoga ja jätkame samades toonides nädala lõpuni. Vürtsikas pajaroog, mahe, aga kuum supp ja maitsekas pirukas - kõik need kirevad road saavad oma värvi köögiviljadest, mis tervisele head. Nädalalõpus pane üks suurem pada tulele ja lase sel pikalt haududa. Magusaks pakume suussulavat ja koduselt rabedat šokolaadirulli ja mesist gurmee-juustu.

E: Eredas kuues: Päikesekollane ahjurisoto T: Parajalt krehvtine: Ungari kanaroog K: Träpsuline: Kalkunilihast frikadellisupp N:  Ahvatlus meeltele: Vahemereline lõhepirukas R: Kuumades rütmides: Mehhikopärane riisroog veiseliha ja ubadega L:  HommikMagus nädalalõpp: Riisihelbepuder kondenspiimaga ÕhtuMaaköök inglise moodi: Kartuli-hakkliha vormiroog Magustoiduks: Šokolaadi-kohupiimarull P: HommikKohev ja mahalane:  Mozzarella-ricotta-omlett salaamiga ÕhtuMaitsenauding: Itaalia lambapajaroog Magustoiduks: Camembert´ meega

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee