Septembri toidulaud on külluslik. Veel küpseb palju kerget ja värsket peenramaal ning kasvuhoones. Tuulejahedust ja vihmakõledust toovad ilmad ja pimedamad õhtud nõuavad aga ka kuuma ja rammusat toitu. Selline kahevahel olek pakub võrratuid hõrke kooslusi, mis maitseilt täiuseni küündivad. Sel nädalal lisa spagettidele kuldseid kõrvitsatükke, keeda suppi läätsedest ja küpseta eestimaiseid õunu tainas. Nädalavahetuse poole võta ette küüliku hautamine ja borši keetmine. Sügis on mõnus!
E: Kõrvitsate kuldses kumas: Täisteraspagetid röstitud kõrvitsa ja kitsejuustuga T: Kuumad suutäied: Indiapärane läätsesupp K: Nostalgilised meeleolud: Tatravorm hakkliha ja punapeediga N: Kõhutäis soolast: Ahven anšoovisekastmes R: Nädalalõppu tervitades: Kalkunitšilli sulajuustuga L: HommikTubli tükk: Täisterapannkoogid kirju juurviljaga ÕhtuKlassika: Loire`i piirkonna küülikuhautis Magustoiduks: Meetort karamelliste rabamarjadega P: HommikOtse ahjust: Väikesed seene-kapsapirukad ÕhtuKaua tehtud maitsvakene: Ukraina borš Magustoiduks: Antoonovkad öökuues
Kommentaarid (0)