Lihakokad: lambasooles grillvorstid lavašis, baklažaani ja rukolaga
Kutsume vaatama kuidas Lihakokad valmistavad suviseid grilliroogi.
1 pakk VK Toored grillvorstid lambasooles
1 baklažaan
5 spl oliiviõli
1 suurem tomat
1 küüs küüslauku
Pool punast sibulat
Sool
Pipar
Koriander
1 peotäis rukolat
2 lavašši
Määri baklažaan oliiviõliga ja küpseta ümberringi grillil, kuni see on muutunud täiesti pehmeks. Eemalda lusikaga sisu koortest. Sisule lisa oliiviõli ja püreesta, lisa tükeldatud tomat, küüslauk ja sibul. Sega korralikult läbi ja lisa tükeldatud koriander. Maitsesta soola ja pipraga. Vorstid grilli. Lavašid poolita ja tee sisse lõige, et moodustuks nn tasku. Määri oliiviõliga ja grilli mõlemalt poolt. Aseta „taskuse” paar viilu soolaga maitsestatud tomatit, rukolat, grillvorste ja baklažaanisalatit. Rohkem lihatoitude retsepte vaata www.lihatoidud.ee
Kommentaarid (0)