Retseptid

Paast kestab veel 

Raili Mikk, 20. märts 2010, 22:00
Foto: Kristjan Lepp
Taimetoitlasi on mitut seltsi. Mõni ei söö ühtegi lihalist, mõni välistab ka muna ja piimasaadused. Meie nii tõsiselt asja ei võta ja lubame hommikusöögiks pudru piimaga keeta või lausa muna praadida, peekonita loomulikult.

Olgu selle nädala menüü abiks kõigile neile,  kes on otsustanud kevadise paastu kasuks ja sellele ajale sobilikud road  juba läbi proovinud. Nädal on vaja veel vastu pidada. Kevaditi on kõigil kasulik toituda kergelt, mitmekülgselt ja vitamiinirikkalt. Nii saab organism puhastumiseks ja uue energia kogumiseks kõik vajaliku.

Punane läätsesupp

Mahe brokolipüreesupp

Sibulapuding

Tomati-

baklažaaniraguu

Võis pruunistatud kikerherned

Villu Tamme tofu-porruroog

Saksapärane kartulisalat

Spinatistruudel fetaga  

Lahtine juustu-köögiviljapairukas  

Peedi-

carpaccio

Kevadine pastaroog

Seene-ingveri-wok

Porru-kartulipätsikesed