Õues on hanged taevani ning lund sajab aina juurde. Tubane temperatuur on pigem tagasihoidlik. Peale selle, et kalendri järgi on märtsikuu kohe-kohe käes, ei ole muid kevademärke veel märgata. Kodusoojus, nii otsese kui kaudses mõttes, tekib ühest podisevast pajaroast imeväel.
Võin kihla vedada, et isuäratavad lõhnad ajavad peatselt kõik uudishimulikud pereliikmed kööki kokku. Kuna vastupandamatu roa valmimiseni on jäänud veel mõned tunnid, siis kasutage võimalust ja tehke seni üheskoos midagi toredat!
Hapukapsa-peedisupp
Guljašš-
supp
Veinikastmes küülik
Veinis hautatud jänes
Evelin Pange veiseliha õllega
Metskitseklops
Jamie Oliveri lamba-veinihautis
Lohutav veiselihahautis
Coq au Vin ehk kana veinikastmes
Iiri pajaroog
Osso buco
Burgundia lihapada
Kommentaarid (0)