Retseptid

Palju õnne, Eesti! 

Toidutare, 17. veebruar 2010, 22:00
Foto: Jaan Heinmaa
Kõik eestlased, kes vabariigi aastapäevaballi nimekirjast välja jäänud, peavad kodus ise sünnipäevalaua katma ja väärika peo püsti panema.

Olen kindel, et see on paljude perede ja sõpruskondade iga-aastane traditsioon. Olgu ettevõtmised sel päeval millised tahes, maitsva toiduta läbi ei saa. Seekord on menüü kodune ja tuttav: ikka kala ja kasukas, pirukas ja kringel... Ärge siis üht toosti Kristinale unustage. Tänu temale on sel aastal peomeeleolu veelgi uhkem. Palju õnne!ŠnitselLiharullid   Meie Annid kapsarullid    Hapukoorekattega ahjuräimedGrillitud lõhefileed kohupiimakastmes Kodune lihasültKasukasTervislik rosolje kodujuustuga   Spinatisalat kodujuustu või tofugaTatrasalat vutimunadegaKüpsetatud juust vaarikakeedisegaVale-

napooleonikookŠokolaaditäidisega kringelMoonipalmikMaitsev mustikapirukas