Aasia toiduvalmistamise tervislikkuse saladus on: kõike töödeldakse nii vähe kui võimalik ja nii palju kui vajalik. Tänaseks päevaks on kevadrullid, kookosesupp, nuudliwok ka paljude eestlase toidulaual oma koha leidnud.
Aasia maades on söömine elustiil. Seal süüakse palju, iga kell ja igal pool. See on äärmiselt seltskondlik tegevus ja võib kesta tunde. Toidu serveerimisel meie mõistes klassikalised käigud puuduvad, lauale tuuakse kõik korraga ja süüakse, mis parasjagu meeldib.
Indiapärane kanasalat
Munaroog lõhega
Aasiapärane porgandi-krabisalat
Ingverimaitseline kana-kookosesupp
Tandoori kanakoivad
Kookose-sealihakarri
Grillitud kana Tai moodi
Kana-nuudliwok
Hot Pot
Praetud loomaliharibad
Hiina broilerihõrgutis
Muna foo yung
Kanakoogid teriyaki-kastmega
Küpsetatud kevadrullid filotainast
Chapatid
Kommentaarid (0)