Foto: Jaan Heinmaa
Retseptid
17. veebruar 2009, 22:00

Võitle, Eesti, võitle!

Hoolimata keerulistest aegadest tähistavad kõik eestlased kindlasti 24. veebruaril pere või sõprade ringis oma riigi järjekordset sünnipäeva, seekord väärikas 91. Menüü olgu sel puhul traditsiooniliselt eestimaine.

Eelroad ja suupisted:

Keeletarrend mädarõikavahuga

Kilupirukad fetajuustuga

Küpsetamata kalapallid

Lõhe ja lõhemarja suupisted

Singirullid

Sült

Põhiroad:

Ahjukarbonaad seente ja sibulaga

Peedipirukas valgehallitusjuustuga  

Rukkileivaga täidetud veiseliharullid

Ahjulõhe tomati ja sibulaga

Traditsiooniline ahjupraad

Magustoidud:

Vanaema lumepallisupp

Plaadikook marjadega

Kirsitornaado

Suur vahukoore-juustukook