Foto: Jaan Heinmaa
Retseptid
10. detsember 2008, 22:00

Kõik patta ja podisema!

Pajaroad - ei mingit mässamist, kõik patta ja podisema! Suurepärane võimalus kombineerida erinevaid lihasid ja köögivilju. Lisaks hea valik sobilikke ürte ja jääbki vaid hautamise vaev.

Pott võiks olla võimalikult paksu põhjaga või malmist. Peavalu ei tekita ka pereliikmete erineval kellaajal koju jõudmine, soojendamine tuleb vaid kasuks ja maitsed segunevad veelgi. Pajaroad eeldavad loomingulist suhtumist ja improviseerimist. See, et toit välja ei tule, on välistatud.

1. Nuudli-kanaroog

2. Lõhehautis

3. Kanaroog Vahemere-päraselt

4. Puuviljane broileripada

5. Magushapu sealiha

6. Itaalia pada

7. Peedi-hakklihapada

8. Vürtsine pajaroog

9. Magushapu kapsa-õunahautis

10. Kõrvitsa-lihapada

11. Meie pere ühepajatoit

12. Klassikaline ratatouille

13. Argiõhtu hakklihapada

14. Kala-köögiviljahautis

15. Kerge kanahautis

16. Koorene kanapada