Retseptid

Kõik patta ja podisema! 

Raili Mikk, 10. detsember 2008, 22:00
Foto: Jaan Heinmaa
Pajaroad - ei mingit mässamist, kõik patta ja podisema! Suurepärane võimalus kombineerida erinevaid lihasid ja köögivilju. Lisaks hea valik sobilikke ürte ja jääbki vaid hautamise vaev.

Pott võiks olla võimalikult paksu põhjaga või malmist. Peavalu ei tekita ka pereliikmete erineval kellaajal koju jõudmine, soojendamine tuleb vaid kasuks ja maitsed segunevad veelgi. Pajaroad eeldavad loomingulist suhtumist ja improviseerimist. See, et toit välja ei tule, on välistatud.

1. Nuudli-kanaroog

2. Lõhehautis

3. Kanaroog Vahemere-päraselt

4. Puuviljane broileripada

5. Magushapu sealiha

6. Itaalia pada

7. Peedi-hakklihapada

8. Vürtsine pajaroog

9. Magushapu kapsa-õunahautis

10. Kõrvitsa-lihapada

11. Meie pere ühepajatoit

12. Klassikaline ratatouille

13. Argiõhtu hakklihapada

14. Kala-köögiviljahautis

15. Kerge kanahautis