Retseptid

Rullbiskviidi valmistamine 

Toidutare, 3. mai 2005, 21:00
Foto: Merilin
Samm-sammult rullbiskviidi valmistamisest.

Biskviittainas kakaoga

4 muna

1,5 dl suhkrut

1 dl jahu

3 sl kartulijahu

4 sl naturaalset kakaopulbrit

1 tl küpsetuspulbrit

Valmista tainas eelmise retsepti juhatuse järgi, segades kõik kuivaine omavahel kokku ja sõeludes nad siis munavahu hulka; ka koogi küpsetamine on eelmisega analoogne. Eemalda koogi põhja küljest küpsetuspaber, tasanda vajaduse korral servad; keera kooki aluspaberi abil paar korda tihedalt rulli ja jälle lahti; jäta lahtiselt jahtuma. Jahtunult määri peale mingi hele täidis, keera rulli ja paki paberisse, lase enne lahtilõikamist mõned tunnid seista. Kaunista soovi korral kas tolmsuhkruga või vahukoorega ning shokolaaditahvli servast voolitud laastudega.