Vitamiinisalat punase kapsa, porgandi ja rohelise sibulaga
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min
20 minutit + paar tundi külmkapis
Koostisosad
SALAT
400 g Punane kapsas
4 tk Suur porgand
4 tk Kevadsibula pealsed
KASTE
1 tk Suur küüslauguküüs, purustatud
1 spl Teraline sinep
0.5 dl Oliiviõli
0.5 dl Naturaalne õunaäädikas
3 tl Mesi
1 tl Vanillisuhkur
1 tl Cayenne pipar
0.5 tl Sool
0.5 tl Purustatud must pipar
Serveerimiseks hakitud värske petersell
Valmistamine
1. Riivi punane kapsas või purusta köögikombainis, koori porgandid ja riivi jämedalt, viiluta sibulapealsete roheline ja valge osa. Sega salatiained omavahel.
2. Sega kokku kõik kastme koostisained, vala salatile ja sega korralikult läbi. Maitse ja lisa maitseaineid, mida rohkem tunda tahaksid.
3. Hoia salatit paar tundi (või rohkemgi) enne söömist külmkapis, et maitsed paremini ühtlustuksid.
Kommentaarid (0)