Foto: Aura
Toiduuudised
11. märts 2019, 11:22

Õlletootja hakkas püreesuppi tegema

Märtsis jõuavad poelettidele uued köögiviljadest valmistatud Aura Vege püreesupid, mis teevad Eesti suurimast joogitootjast ka toidutootja. Seni on eestlaste seas tuntud Aura brändi alt turustatud täismahlu, mahlajooke, vett ja smuutisid.

A. Le Coqi tegevjuht Tarmo Noop näeb ettevõtte tuleviku kasvu just ennekõike mittealkohoolses segmendis, mistõttu panustatakse ka uute tootekategooriate turule toomisesse. „Aura suppide müügile toomine on esimene nähtav samm ettevõtte tugevas tootearenduses,“ lausus ta meediale saadetud teate vahendusel.

Noop on kindel, et tarbijad võtavad supid hästi vastu ja et neile leidub turul oma koht. Aura Vege püreesuppide valikus jõuab poodidesse kolm erinevat maitset – tomat, kõrvits ja peet. Uued püreesupid on valmistatud köögiviljadest, millele on lisatud erinevaid ürte ja naturaalseid maitseaineid. Tooted on valmis tarbimiseks ega vaja peale kuumutamise muud ettevalmistust.

Supid sobivad ka taimetoitlase söögilauale. Soovi korral võib suppe rikastada meelepäraste lisandite ja maitsetega – selleks on supipakkidele lisatud ka tippkokk Ants Uustalu lihtsad, kuid maitseküllased retseptid, mille hulgast leiab oma lemmiku nii liha, mereandide kui ka taimse toidu eelistaja.

Aura Vege supid on pakendatud üheliitristesse tetrapakkidesse.

A. Le Coq on Eesti suurim joogitootja, kelle toodete sortimendis on 17 tootegruppi, neist suurimad on õlu, vesi, mahl ja karastusjook. A. Le Coqi olulisemad brändid on A. Le Coq, Aura ja Limonaad.