Laktoosivabad toidud

Ahjuvorstid köögiviljadega 

Pille Enden, 14. august 2018, 11:17
Foto: Jaan Heinmaa
Kõik ühes ahjuroog valmib imelihtsalt, vaja vaid koostisosad kokku segada ja ahju panna. Kasuta roas eri värvi tomateid ja paprikaid, nii pakub toit ka silmailu. 

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
10 minutit + 30 minutit ahjus

Koostisosad
12 tk Peenike toorvorst
6 tk Küüslauguküüs
2 tk Punane sibul
2 tk Keskmine paprika
0.5 dl Oliiviõli
600 g Tomatid
3 spl Palsamiäädikas
1 tl Kuivatatud pune
Basiilikulehed

Valmistamine

Lõika küüslauk viiludeks, sibulad sektoriteks ja paprikad suuremateks tükkideks. Tükelda pikad vorstid lühemateks juppideks. Sega vorstid, küüslauk, sibul ja paprika oliiviõliga. Küpseta 180 kraadises ahjus 15 minutit. Lisa tükeldatud tomatid ja palsamiäädikas. Maitsesta soola, pipra ja punega. Pane veel 15 minutiks ahju küpsema. Serveeri basiilikulehtedega. Paku juurde riisi või pastat.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee