Nädala menüü

Nädalamenüü 18.-24. juuni 

Jane Maastik, 18. juuni 2018, 07:11
 Jaan Heinmaa
Eestlased armastavad jaanipäeva ajal grillitud liharoogasid valmistada, sest grillimist ilma lihata on sageli raske ette kujutada. Jaanipäeva võib aga tähistada grillvorstide ja-liha asemel ka kala, kana, köögi- või aedviljatoitudega, sest grillida võib kõike. Kes aga soovib liha grillimise juurde jääda, võiks arvestada, et liha kõrvale kuuluvad ka salatid, köögiviljad ning kastmed. Et lihaga mitte liialdada, võib peale grillroa nautimist näksimiseks valmistada köögi- või puuviljaviljavaagna.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee