Väherasvased toidud

Teise päeva puder 

Britt Paju, 21. mai 2018, 04:04
 Britt Paju

Kogus: ühele

Koostisosad
2 dl Jahtunud kaerahelbepuder
1 dl (Taimne) piim
1 spl Kakaopulber
2 tl Mesi või agaavisiirup
1 spl Külmpressitud oliiviõli
Sool
KATE
1 peotäis Hakitud pähklite-seemnete segu (nt päevalilleseemned, kanepiseemned, kõrvitsaseemned, kinoa, mandlid vms)
1 tl Rafineerimata roosuhkur
1 tl Õli (nt kookosõli)
Tükeldatud banaan marjad vms

Valmistamine

1. Rösti seemnesegu paar minutit pannil koos suhkru ja õliga. Lase jahtuda.

2. Lisa pudrule pisut vett ja soojenda segades, puder ei tohiks olla väga vedel.

3. Soojenda piim. Vala puder blenderisse, lisa kakao, õli, magustaja ja vajadusel pisut soola. Lisa pool soojast piimast ja püreesta. Kui puder tundub paks, lisa veel pisut piima. Vala puder kaussi, pudista peale krõbe seemnesegu ning lisa tükeldatud banaan ja marjad, kui neid kasutad. Lisa ülejäänud piim ja lase hea maitsta!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee