Laktoosivabad toidud

Ahjulõhe väikese tšilli, rabarberi ja ingveriga 

Lia Virkus, 21. mai 2018, 04:09
 Jaan Heinmaa
Värske rabarberihake koos ingveri, tšilli ja pruuni suhkruga teeb ka ahjulõhe põnevaks ja uudseks.

Kogus: neljale

Koostisosad
700 g Nahaga kalafilee (lõhe, forell või mõni valge kala)
1 tk Punase koorega rabarberivars
1 cm jupp Ingver
1 tl Tšillihelbed
1 spl Pruun suhkur
Sool
Must pipar

Valmistamine

Haki rabarber või viiluta õhukeselt, haki ka ingver. Tõsta kala küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, maitsesta soola-pipraga. Laota kalale rabarberiviilud, hakitud ingver ja tšillihelbed. Puista peale pruuni suhkrut ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 15–20 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee