Foto: Jaan Heinmaa
21. mai 2018, 04:09
Ahjulõhe väikese tšilli, rabarberi ja ingveriga
Värske rabarberihake koos ingveri, tšilli ja pruuni suhkruga teeb ka ahjulõhe põnevaks ja uudseks.
Kogus: neljale
Koostisosad
700 g Nahaga kalafilee (lõhe, forell või mõni valge kala)
1 tk Punase koorega rabarberivars
1 cm jupp Ingver
1 tl Tšillihelbed
1 spl Pruun suhkur
Sool
Must pipar
Valmistamine
Haki rabarber või viiluta õhukeselt, haki ka ingver. Tõsta kala küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, maitsesta soola-pipraga. Laota kalale rabarberiviilud, hakitud ingver ja tšillihelbed. Puista peale pruuni suhkrut ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 15–20 minutit.
Kommentaarid (0)