Kiudainerikkad toidud

Rabarberikissell 

Lia Virkus, 28. mai 2018, 01:36
 Jaan Heinmaa
Kevadiselt kerget magustoitu serveeri kausikestest vahukoore või toorjuustu-vahukoorekreemiga. 

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g Rabarberid
500 ml Vesi
1 dl Suhkur
2 tl Vanillsuhkur
5 spl Maisitärklis
200 ml Serveerimiseks Rõõsk koor 35%
1 tl Vanillsuhkur

Valmistamine

VTükelda pestud rabarberid, keeda vee ja suhkruga pehmeks, umbes 5 minutit. Lisa 3-4 sl külmas vees lahustatud tärklis. Kuumuta segades keemiseni, kuni kissell pakseneb. Lase natuke jahtuda ja tõsta kausikestesse. Vahusta koor vanillsuhkruga ja serveeri koos jahtunud kisseliga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee