Kiudainerikkad toidud

Rabarberi-tartaletid martsipani ja ingveriga 

Lia Virkus, 21. mai 2018, 02:45
 Jaan Heinmaa
Lihtsalt võrratu maitsekooslus: magus martsipan taina sees, vürtsikas ingver ja hapukas rabarber! Serveeri küpsetisi leigena vahukoore või vanillijäätisega. Kogus 8 tükki.

Koostisosad
MARTSIPANI-PURUTAINAS
100 g Martsipan
75 g Külm või
3 spl Suhkur
1.5 dl Nisujahu
TÄIDIS
2 vart Suur rabarber
1 cm jupp Värske ingver
4 spl Suhkur
2 spl Kartulitärklis
50 g Halvaa

Valmistamine

1. Riivi martsipan ja lõika või kuubikuteks. Sega martsipan, või, suhkur ja jahu puruseks massiks. Seda on mugav teha köögikombainis.

2. Vajuta tainas 8 väikese tartaletivormi põhja ja äärtele.

3. Viiluta pestud rabarberid ja riivi ingver. Tõsta kaussi ning sega suhkru ja tärklisega.

4. Laota rabarberid kaunilt ringikujuliselt vormidesse. Pudista peale halvaad ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 10-15 minutit või kuni tartaletid küpsed.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee