Rabarberi-tartaletid martsipani ja ingveriga
Koostisosad
MARTSIPANI-PURUTAINAS
100 g Martsipan
75 g Külm või
3 spl Suhkur
1.5 dl Nisujahu
TÄIDIS
2 vart Suur rabarber
1 cm jupp Värske ingver
4 spl Suhkur
2 spl Kartulitärklis
50 g Halvaa
Valmistamine
1. Riivi martsipan ja lõika või kuubikuteks. Sega martsipan, või, suhkur ja jahu puruseks massiks. Seda on mugav teha köögikombainis.
2. Vajuta tainas 8 väikese tartaletivormi põhja ja äärtele.
3. Viiluta pestud rabarberid ja riivi ingver. Tõsta kaussi ning sega suhkru ja tärklisega.
4. Laota rabarberid kaunilt ringikujuliselt vormidesse. Pudista peale halvaad ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 10-15 minutit või kuni tartaletid küpsed.
Kommentaarid (0)