Küpsetised

Parmesanikeerud anšoovisega 

Eva-Maria Liivi, 7. mai 2018, 04:35
 Hele-Mai Alamaa
Kõige paremad on need küpsised samal päeval. Hiljem võid panna keerud enne söömist rösteri peale sooja või korraks ahju torgata.

Koostisosad
500 g Lehttainas
1 tk Muna
125 g Parmesan
100 g Anšoovised

Valmistamine

umbes 30 tk

1. Rulli tainas lahti ja määri lahtiklopitud munaga. Püreesta anšoovised sauseguriga ja riivi parmesan peeneks.

2. Määri pool anšoovisepastast tainale ja raputa pool juustust ka peale. Murra tainas pooleks ja rulli umbes 0,5 sentimeetri paksuseks. Määri taas muna ja anšoovisepastaga ning raputa juustu ka peale. Voldi uuesti kokku, määri veel munaga ja rulli õhukeseks. Lõika 1 sentimeetri laiused ribad, keera krussi ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

3. Küpseta 210 kraadi juures umbes 10-15 minutit, kuni keerud on kuldpruunid. Kui juust kipub alt kõrbema, võid keerud küpsetamise ajal ringi keerata.

4. Keegi ei aima mingit kahtlast kala, lihtsalt mõnusalt soolavürtsine värk.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee