Koostisosad
110 g Kaerahelbed
100 g Toasoe või
210 g Hele muscovado suhkur
1 tk Muna
1 tl Vanillipasta
140 g Nisujahu
0.5 tl Küpsetuspulber
0.5 tl Sooda
0.25 tl Sool
200 g Šokolaad (võiks olla erinev. piima-, tume või valge šokolaad)
1 peotäis Väikesed vahukommid
Valmistamine
1. Rösti kaerahelbed. Jäta natukeseks jahtuma.
2. Vahusta või suhkruga. Lisa muna ja vanillipasta. Sõelu sisse jahu, küpsetuspulber, sooda ja sool. Lisa kaerahelbed, tükeldatud šokolaad ja vahukommid.
3. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud pannile supilusikaga väikesed pätsid. Jäta vahed vahele.
4. Küpseta 190-kraadises ahjus 8–9 minutit. Lase pisut jahtuda ja pidu võibki alata.
Kommentaarid (0)