Madala GI toidud

Tatraroog oliivide ja päikesekuivatatud tomatitega 

Laura Strandberg, 7. mai 2018, 04:27
Foto: Laura Strandberg
Kevadiselt roheline roog on tervislik ja maitsev. Seda on ka äärmiselt lihtne valmistada.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 jupp Porru
100 g Päikesekuivatatud tomatid
150 g Kirsstomatid
Oliiviõli
450 g Keedetud tatar
Meelepärane roheline salat
0.5 tassi Rohelised oliivid
2 tk Roheline sibul

Valmistamine

1. Haki või viiluta peenelt porrulauk, haki päikesekuivatatud tomatid ja poolita kirsstomatid. Kuumuta neid veidi oliiviõlis. Sega sisse ka tatar.

2. Laota meelepärane roheline salat vaagnale. Tõsta salatile tatar ja poolitatud oliivid ning puista kõik üle hakitud rohelise sibulaga. Serveeri rooga kohe!

HEA TEADA!

Tatraroog maitseb hästi koos hapukoorega. Kui soovid toekamat einet, lisa tatrale ka peekonit!