Tatraroog oliivide ja päikesekuivatatud tomatitega
Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 jupp Porru
100 g Päikesekuivatatud tomatid
150 g Kirsstomatid
Oliiviõli
450 g Keedetud tatar
Meelepärane roheline salat
0.5 tassi Rohelised oliivid
2 tk Roheline sibul
Valmistamine
1. Haki või viiluta peenelt porrulauk, haki päikesekuivatatud tomatid ja poolita kirsstomatid. Kuumuta neid veidi oliiviõlis. Sega sisse ka tatar.
2. Laota meelepärane roheline salat vaagnale. Tõsta salatile tatar ja poolitatud oliivid ning puista kõik üle hakitud rohelise sibulaga. Serveeri rooga kohe!
HEA TEADA!
Tatraroog maitseb hästi koos hapukoorega. Kui soovid toekamat einet, lisa tatrale ka peekonit!
Kommentaarid (0)