Lihatoidu retseptid

Hakklihalaevukesed 

Kristina Efert, 30. aprill 2018, 03:24
 Tiit Efert

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g Seahakkliha
2 dl Köögivilja- või kanapuljong
2 tk Talisibul
1 peotäis Värsked mündilehed
40 g Porgand
80 g Punane kapsas
2 spl Kalakaste
1 tk Värskelt pressitud laimi mahl
1 tl Tšillipulber
Cayenne pipar
Tai-pärane India ja maapähklite segu
16 tk Rooma salat "Little Gem" leht

Valmistamine

1. Aja pann kuumaks ja pruunista hakkliha 10–15 minutit. Lisa köögivilja- või kanapuljong ning kuumuta veel umbes 5 minutit. Samal ajal haki sibulavarred ja mündilehed. Riivi porgand ja viiluta õhukeselt kapsas.

2. Tõsta hakkliha pannilt kaussi ning maitsesta kalakastme, laimimahla ja tšillipulbriga. Soovi korral lisa näpuotsaga Cayenne’i pipart. Sega juurde hakitud sibul ja münt ning kapsas ja porgand. Serveeri  salatilehtede sees ja puista peale pähklisegu.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee