Foto: Hele-Mai Alamaa
, 9. aprill 2018 03:33
Suveajal valmista seda magustoitu värskete virsikutega, talvel sobivad ka konserveeritud virsikud ja külmutatud marjad.

Kogus: neljale
Koostisosad
4 tk Muna
4 dl Rõõsk koor 35%
4 spl Suhkur
1 tl Vanilliekstrakt või -suhkur
3 spl Nisujahu
2 tk Suur virsik (või 4 väikest)
200 g Külmutatud marjad
Valmistamine
1. Klopi munad koore, suhkru ja vanilliga lahti, sega juurde jahu. Kui kasutad värskeid virsikuid, siis lõika need pooleks ja eemalda kivi. Aseta virsikud ahjuvormi, poeta marjad virsikute vahele.
2. Kalla peale muna-koore-jahusegu. Küpseta 160kraadises ahjus umbes 20–25 minutit, kuni “kaste” on kergelt hüübinud. Serveeri niisama või koos vanillijäätisega.
Kommentaarid (0)