Foto: Jaan Heinmaa
Väherasvased toidud
2. aprill 2018, 04:14

Krõbedad kaneelirullid

Kaneelirulle võid argiõhtul küpsetada ka täisteralavašist, millest saad meeldivalt krõbedad ja kaneelised magusaampsud.

Koostisosad
180 g Täisteralavašš
60 g Või
5 spl Pruun roosuhkur
2 spl Kaneel
1 tl Kardemon

Valmistamine

30 tk

1. Sega suhkur kaneeliga. Laota lavašš lauale, määri sulavõiga, puista peale suhkru-kaneeli-kardemonisegu.

2. Lõika pikuti umbes 2 cm ribadeks. Kui kasutad minimuffinivormi, keera ribad ühekaupa rulli ja tõsta pesadesse. Tavasuurusega muffinivormi korral keera rulli 2–3 lavaširiba, alustades ühega ja jätkates teise-kolmandaga, ning tõsta pesadesse.

3. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 10–15 minutit, kuni rullid on kaunilt krõbedad. Lase vormis 5 minutit jahtuda ja tõsta restile.