Koostisosad
400 g Mustad oad
50 g Tume (70% kakaosisaldusega) šokolaad
40 g Mõru kakaopulber
5 spl Mesi
Sool
2 tk Muna
2 tk Munavalge
1 tl Küpsetuspulber
1 tl Vanillsuhkur
3 spl Kange espresso
Serveerimiseks marjad või toormoos
Valmistamine
10 lõiku
1. Nõruta oad (vedelik viska ära) ja loputa sõelal külma veega üle.
2. Tükelda šokolaad. Tõsta kõik ained kannmikserisse ja töötle, kuni saad täiesti ühtlase massi.
3. Kata 20 cm läbimõõduga lahtikäiva vormi põhi küpsetuspaberiga. Vala tainas vormi. Küpseta 180 kraadi juures 30 minutit. Paku täiesti jahtunult kas marjade või toormoosiga.
Kommentaarid