Toiduuudised

Muredad majoneesimuffinid murulauguga 

Toidutare, 27. märts 2018, 09:07
Foto: Mai Grepp
Lihtsa vaevaga ja kiirelt valmivad muffinid on pealt kuldselt krõbedad ja seest muredad. Õhtueineks ehk liiga rammusad, aga ideaalsemat hommikusööki ei kujuta ette. Lisaks ürtidele võid lisada erinevaid seemneid, murulaugu võid asendada koriandri või mõne muu lemmikürdiga. Peaasi, et majoneesi millegagi ei asenda. Hellmann’s, ei muu!

Kogus: kaheteistkümnele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
280 g Täistera- ja nisujahu segu
1.5 tl Küpsetuspulber
0.5 tl Sool
100 g Riivjuust, näiteks Gouda
100 g Või, sulatatud
150 g Hellmann’s Original majonees
2 tk Muna
4 sl Piim
1 peotäis Murulauk

Valmistamine

Sulata või. Sega ühes kausis jahu, küpsetuspulber, sool ja juust. Klopi munad lahti, sega hulka majonees ja jahtunud või. Pane segu kuivainetega ja murulauguga kokku ning lisa kõige lõpuks piim. Sega nii vähe kui võimalik. Tõsta tainas pabervormidega vooderdatud muffinipannile. Küpseta 180 kraadises ahjus 20 minutit.