Nädala menüü

Nädalamenüü 19. - 25. märts 

Jane Maastik, 19. märts 2018, 03:30
Foto: Jaan Heinmaa
Meie esivanemate toidulaual olid kaunviljad sagedased toidu koostisosad. Tänapäeva menüüdes jäävad aga need inimese organismile tähtsad valgu ja teiste toitainete allikad sageli tagaplaanile. Seega tasuks aeg-ajalt läätsedele, ubadele ja hernestele rohkem tähelepanu pöörata. Kaunviljades sisalduvad antitoitained põhjustavad sageli tundlikuma seedimisega inimestel erinevaid seedehäireid. Vaevuste vältimiseks on oluline kaunvilju vähemalt 8 tundi leotada ja korralikult loputada. See muudab kaunviljad kergemini seeditavaks ja ka toiduvalmistamisele kulub vähem aega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee