Foto: Laura Strandberg
Väherasvased toidud
19. märts 2018, 05:55

Kohafilee parmesani-võikastmes

Mahlane kala koos küüslaugu ja parmesaniga on suurepärane kergeks õhtueineks. See maitseb ka lastele.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk Suur kohafilee
Oliiviõli
80 g Riivitud parmesan
Serveerimiseks petersell ja sidruniviilud
Sool
Must pipar
KASTE
2 tl Või
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
1 küüs Küüslauk

Valmistamine

1. Aseta filee küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja määri kergelt üle küpsetamiseks mõeldud oliiviõli või võiga.

2. Kastme tegemiseks sega sulavõi sidrunimahla ja peeneks hakitud küüslauguga. Määri fileesid kastmega mõlemalt poolt. Maitsesta kala soola ja pipraga.

3. Küpseta kala 180kraadises ahjus 10 minutit ja keera siis ümber. Kata kala parmesaniga ja küpseta veel 5 minutit.

4. Serveeri kala koos värskelt hakitud peterselli, sidruniviilude ja meelepärase kõrvalroaga.

HEA TEADA!

Samamoodi võid maitsestada ja küpsetada ka teisi valgeid kalu!