Väga lihtne nipp, kuidas puhastada malmpanni!
Malmpanni hoolduse teeb raskeks asjaolu, et seda ei soovitata pesta nõudevahendiga, kuna seep võib rikkuda tulevasi maitseid. Pannile peaks piisama lihtsalt puhtakspühkimisest, et järgmine kord kasutusvalmis olla.
Ent kui küpsetamisel olevale toidule valada otsa näiteks koorekaste, vajab pann siiski põhjalikumat puhastamist. Portaal Cooking Light andmetel on nõudepesuvahendiga pesemine okei, kuniks loputatakse hoolega. Tuleb vaid meeles pidada, et malmpanni ei tohi leotada ja see tuleb ALATI kohe peale pesu hoolikalt ära kuivatada ning sisse õlitada - muidu tuleb rooste kimbutama.
On aga veel üks trikk, kuidas pann kiiremini puhtaks saada. Selleks tuleb võtta suurem tükk fooliumi, kägardada see kokku ning hõõruda küpsetuspind üle. Nii tulevad suuremad toiduosakesed paremini lahti, vahendab Cooking Light.
Ning siis loomulikult - kuivata pann hoolega ning kalla paar tilka õli köögisalvrätikule ning töötle panni pinnad üle.
Kommentaarid (0)