HÕISSA, VASTLAD! 10 lihtsat soolast rooga hernestest ja ubadest
Klikka retseptil: Hernesupp chorizo’ga
Klassikaline supp saab hoopis teise, sugugi mitte kehvema maitsenüansi koos särtsaka chorizo’ga.
Klikka retseptil: Keedetud oad peekoniga
See on roog, millel on kindel koht lätlaste jõululaual, aga sobib valmistada ka eestlastel vastlateks.
Klikka retseptil: Sinepikattega seajalad
Seajalgu on vastlapäeval ikka söödud. Nii oli vanadel eestlastel kombeks ja tihti oli selleks ajaks ka tõhusam lihakraam otsas. Mõnes Eestimaa paigas arvati ka, et seajalgade söömine teeb ilusaks.
Klikka retseptil: Sealihapada suitsuvorsti ja pruunide ubadega
Vastlaliu ajal külmanäpistatud varbad saavad kiirelt sooja, kui kausitäis pajarooga pintslisse pistetud.
Klikka retseptil: Supp valgete ubadega
Paljude võimalustega supp – algne variant kuulub taimetoidu hulka, ent supi sisse sobib hästi ka tükeldatud keeduliha.
Klikka retseptil: Herned suitsulihaga
MINU LEMMIKRETSEPT 20. aug – 15. sept retseptivõistlus. Ühepajatoit suitsulihaga. Liha lõigata õhukesteks viiludeks ja asetada toidu peale.
Klikka retseptil: Soolaoad sibula, tšilli ja mündiga
Lihtne ja maitseküllane oaroog.
Klikka retseptil: Ahjuoad tomatikastmes
Ahjus küpsenud oaroog tomatikastmes on suurepärane lisand lamba- või seaprae kõrvale. Parim tuleb see kuivatatud ubadest, aga võid teha ka konserveeritutest.
Klikka retseptil: Mündine hernesupp
Mündivärske kerge supp valmib umbes 15 minutiga ja maitseb hästi nii soojalt kui ka külmalt.
Klikka retseptil: Soojendav hernepüreesupp ingveri ja kurkumiga
Kuldkollane, soojendav, toitev, maitsetest pungil, vürtsine ... Supp sobib hästi jahedasse rõskesse aega viiruseid peletama.
Kommentaarid (0)