Vähese suhkruga toidud

Kristina Kallase pastaroog lastele 

Kristina Kallas, 18. veebruar 2019, 11:14
 Tatjana Iljinina
Mida teha, kui emmel on kiire maailma päästa, aga kodus on mitu linnupoega nõudlikult oma kõhutäit ootamas! Tuleb muutuda leidlikuks - Toidutare ja Õhtulehe veebisaate "Poliitköök" külaline, erakonna Eesti 200 juht Kristina Kallas jagab oma sibula- ja küüslauguvaba retsepti, millega tema kolm last kindla peale ja kärmelt kõhud täis saavad. 

Koostisosad
150 gr Kanarulaad
250 gr Fusilli pasta
400 ml Vahukoor
250 gr Šampinjonid
4-5 spl Kõvem riivitud juust
Maitse järgi soola ja pioart
Praadimiseks õli
Serveerimiseks paar lehte basiilikut ja veidi punast paprikat

Valmistamine

1. Pane esmalt pasta soolaga maitsestatud vette keema vastavalt pakendil olevatele juhistele. Roog saab parem fusillidega ehk spiraalikestega, kuna need seovad kastet paremini. Võib kasutada ka teise kujuga pastat.

2. Tükelda kanarulaad, prae õralt pannil läbi.

3. Lisa šampinjonid ja jätka praadimist.

4. Võta pasta tulelt, kurna ja lisa pannil olevale segule. Vala üle vahukoorega, lisa juust, sega põhjalikult ning maitsesta. Lase veel korra kuumaks (ära keeda!).

5. Serveeri soovi korral basiilikulehtedega ja paprikatükikestega.

Ongi valmis. Head isu! 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee