Zuzu baklažaaniikra (3)
Koostisosad
BAKLAŽAANI IKRA
3 tk Väiksemat baklažaani
3 tk Sibul
300 gr Tomatid
5 tk Küüslauguküüs
2-3 tk Tšillikaun
1 peotäos Koriander
1 peotäis Basiilik
2 spl Õli
1 tk Lavašš
Valmistamine
1. Koori baklažaanid ja haki peeneks. Peenesta sibul ja küüslauk. Prae korralikult läbi, kuna baklažaan kaotab pea poole oma kogusest.
2. Libista tomatid läbi keeva vee ning koori. Tükelda ja lisa baklažaanile.
3. Hauta kuskil 30 minutit, peenesta tšilli ja maisteaineid lisa segusle. Maitsesta soola ja pipraga.
4. Vahetult enne valimist lisa purustatud küüslauk ja aseta lavašš sooja.
5. Serveeri koos kuuma lavašiga.
Zuzu sõnul saab roog kõige parem elava tule peal. Ent ka elektripliidil ja malmpanniga tuleb kenasti see õige ja hea maik välja!
3 KOMMENTAARI