Mehhiko köök

Taco-pasta salat 

Pille Enden, 15. jaanuar 2019, 08:46
 Jaan Heinmaa
Mehhiko maitsetega salatis on taco komponendid- veisehakkliha, köögiviljad, juust ja maisikrõpsud- segatud koos pastaga salatiks. Salat on tõhusalt toitev nii sooja kui külmana serveerides. 

Kogus: kuuele

Koostisosad
250 g Fusilli vm pasta
1 tk Roheline paprika
2 tk Keskmine tomat
250 g Veisehakkliha
2 spl Taco maitseaine
2 dl Riivitud juust nt cheddar
0.5 tk Väikese jääsalati pea
3 dl Krõbedad maisikrõpsud
2 spl Hakitud petersell
KASTE
2 dl Oliiviõli
2 spl Valge veini äädikas
0.5 tl Kuivatatud pune
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Keeda pasta suures potis rohkes soolakas vees vastavalt pakendil olevale juhendile. Kurna ja vala üle külma veega.

2. Samal ajal lõika paprika ja tomatid väikesteks kuubikuteks. Prae veiseliha pannil õlis küpseks ja maitsesta taco maitseainega.

3. Sega kastme ained.

4. Sega suures kausis pasta, hakkliha, tomat, paprika, riivjuust ja hakitud salat.

5. Vala kaste salatile  ja sega läbi.  Vahetult enne serveerimist pane peale väiksemaks tükeldatud maisikrõpsud ja puista petersellilehti. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee