Koostisosad
1 kg Sea sisefilee
800 g Kanafilee
200 g Pekk
4 tk Muna
6 tk Küüslauguküüs
1.5 tl Sool
1 tl Purustatud must pipar
1 tl Kuivatatud ürdisegu
0.5 tl Cayenne pipar
0.25 tl Karripulber
4 spl Kartulitärklis
Valmistamine
16 tk
1. Lõika lihad ja pekk väikesteks kuubikuteks või aja läbi hakklihamasina koos küüslauguga. Klopi munad lahti, lisa purustatud küüslauk ja maitseained. Sega vähehaaval hulka tärklis. Sega lihaga läbi.
2. Vormi massist meelepärase kuju ja suurusega vorstikesed ning keera paberisse. Sule tihedalt ja seo otsad kinni, et mahl välja ei valguks. Pane ahjuplaadile ja küpseta 180- kraadi juures 1 tund. Võta ahjust, lase veidi jahtuda ja haruta paberist välja. Serveeri värske salati ja meelepärase kastmega.
Kommentaarid (0)