Hommikusöögi retseptid

Lavašiga tuunikala- juustupirukad (1)

Pille Enden, 11. jaanuar 2019, 13:21
 Jaan Heinmaa
Ülimalt lihtsad ja maitsvad rullid sobivad nii kergeks eineks kui ka külalisi üllatama. Tuunikala asemel võib täidisesse panna ka sinki või valmistada erinevaid rulle vastavalt sööjate maitsele. Rullid mekivad kõige paremini ahjusoojalt, aga sünnivad süüa ka külmalt. 

Koostisosad
4 tk Suur neljakandiline lavašš
1 tk Keskmine paprika
1 tk Suur tomat
200 g Riivjuust
2 prk Tuunikalatükid õlis (a 185g)
2 tk Muna
2 spl Hakitud till
8 spl Paksem majonees
Sool
Must pipar

Valmistamine

8 tk

1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Lõika kõik lavašid kaheks. Haki paprika ja tomat. Nõruta tuunikalakonservid, sega kalaliha tükeldatud köögiviljadega. Sega hulka 150 g riivjuustu, munad ja hakitud till.  Lisa maitse järgi musta pipart ja vajadusel ka soola.

2. Määri lavašitükkidele majonees ja tõsta pikuti ühte külge täidis. Keera lavašid rulli ja pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri pealt munaga, kata fooliumi või küpsetuspaberiga. Küpseta 10 minutit.

3. Võta paber pealt, raputa peale ülejäänud juust ja küpseta veel 5-10 minutit. Serveeri kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee