Koostisosad
4 tk Suur neljakandiline lavašš
1 tk Keskmine paprika
1 tk Suur tomat
200 g Riivjuust
2 prk Tuunikalatükid õlis (a 185g)
2 tk Muna
2 spl Hakitud till
8 spl Paksem majonees
Sool
Must pipar
Valmistamine
8 tk
1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Lõika kõik lavašid kaheks. Haki paprika ja tomat. Nõruta tuunikalakonservid, sega kalaliha tükeldatud köögiviljadega. Sega hulka 150 g riivjuustu, munad ja hakitud till. Lisa maitse järgi musta pipart ja vajadusel ka soola.
2. Määri lavašitükkidele majonees ja tõsta pikuti ühte külge täidis. Keera lavašid rulli ja pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri pealt munaga, kata fooliumi või küpsetuspaberiga. Küpseta 10 minutit.
3. Võta paber pealt, raputa peale ülejäänud juust ja küpseta veel 5-10 minutit. Serveeri kohe.
Kommentaarid