Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
800 g Nahaga lõhefilee
2 spl Oliiviõli
3 spl Või
3 tk Küüslauguküüs
150 g Kirsstomatid
4 dl Spinatilehed
1 dl Rõõsk koor 35%
0.5 dl Riivitud parmesan
2 spl Hakitud petersellilehed
2 spl Hakitud basiilikulehed
Sool
Must pipar
Serveerimiseks sidrunisektorid ja hakitud ürdid
Valmistamine
1. Lõika kalafilee portsjontükkideks, maitsesta mõlemalt poolt soola ja pipraga. Kuumuta õli pannil, pane kalatükid nahapool üleval pannile ja prae kuldpruuniks, ca 5-6 minutit. Keera ümber ja prae veel 2 minutit. Tõsta pannilt ära.
2. Alanda pliidi kuumust ja pane pannile või. Kui või on sulanud, lisa hakitud küüslauk ja hauta läbipaistvaks. Lisa poolitatud tomatid, maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta kuni tomatid hakkavad pehmenema, lisa spinatilehed ja kuumuta läbi.
3. Lisa vahukoor, parmesan ja ürdid. Hauta 3-4 minutit.
4. Pane lõhe pannile tagasi nahapool all ja tõsta kastet kalatükkide peale. Hauta u 3 minutit, kuni kala on küps. Serveeri hakitud ürtidega ja pigista sidrunimahla.
Kommentaarid (0)