Foto: Jaan Heinmaa
Toidukordade retseptid
13. detsember 2018, 10:05

Juustu-porgandipallid

Koostisosad
200 g Sulatatud juust või toorjuust
150 g Tugevama maitsega riivjuust
Cayenne pipar
5 tk Pehme kuivatatud aprikoos
1 tk Murulauk väike punt
3 tk Suurem keedetud porgand
Petersell kaunistamiseks

Valmistamine

1. Hõõru riivjuust sulatatud juustu hulka. Sega hulka ka hakitud aprikoosid ja murulauk ning maitsesta cayenne`i pipraga. Veereta massist väikesed pallid. Kui pallid on liiga pehmed, pane külmkappi tahenema.

2. Riivi porgandid peene riiviga, kui vaja pigista vedelikust kuivemaks. Veereta pallikesi riivitud porgandis ja mätsi porgandisegu ühtlaselt ümber palli. Hoia serveerimiseni külmkapis. Kaunista petersellilehega.