Linnuliha retseptid

Küpsetatud kanakintsud köögiviljadega 

Pille Enden, 14. november 2018, 11:15
Foto: Jaan Heinmaa
Kõik-ühes-panniroog on lihtne moodus ka kiirel argiõhtul perele korralik roog valmistada. Kanakintsud võid marinaadiga kokku hõõruda juba varem -hommikul või eelmisel õhtul – ja lasta neil pikemalt maitsestuda.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
25 minutit + 45 minutit ahjus

Koostisosad
4 tk Kanakints
5 tk Kartul
3 tk Porgand
2 tk Punane sibul
1 tk Väike lillkapsas
1 tk Keskmine õun
4 spl Rapsiõli
2 spl Tüümianilehed
Sool
Must pipar
KASTE
5 spl Dijoni sinep
2 spl Vahtrasiirup
2 spl Värskelt pressitud sidrunimahl
3 tk Küüslauguküüs
1 spl Rosmariin
2 spl Õli
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Koori kartulid ja porgandid ning lõika 1,5-2 cm kuubikuteks. Koori sibulad ja lõika sektoriteks, eralda lillkapsas õisikuteks. Lõika õun neljaks, eemalda südamik ja lõika sektoriteks.

2. Pane köögiviljad ahjuplaadile, sega õli, soola, pipra ja tüümianiga läbi. Sega kastme ained. Maitsesta kanakintsud soola ja pipraga, määri peale kaste. Pane maitsestatud kintsud köögiviljadele ja kata fooliumiga.

3. Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit. Siis võta foolium pealt ja küpseta veel 15 minutit, kuni kõik ained on pehmed ja kintsud parajalt pruunistunud .

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee