Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 tk Keskmine lillkapsas (ca 1 kg)
1 tk Suur sibul
3 tk Paprika (erinevad värvid)
200 g Šampinjonid
3 spl Õli
3 spl Sojakaste
3 spl Magus tšillikaste
Serveerimiseks maitseroheline
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Eemalda lillkapsal lehed ja vars ning töötle õisikud kombainis peeneks. Koori ja haki sibul, haki seened ja tükelda seemnetest puhastatud paprikad.
2. Kuumuta õli suuremal pannil, hauta selles sibulat 3-4 minutit, lisa paprika ja kuumuta veel 2-3 minutit. Lisa siis pannile seened ja lillkapsas, hauta kuni lillkapsas ja paprika on pehmed, 6-8 minutit.
3. Maitsesta roog soja- ja tšillikastme ning pipraga. Kui vaja lisa ka veidi soola. Raputa peale ohtralt hakitud maitserohelist.
Kommentaarid (0)