Lõunasöögi retseptid

Broilerisüdame-juurviljahautis 

Pille Enden, 10. oktoober 2018, 08:58
Foto: Jaan Heinmaa
Koduselt lihtne roog, milles broilerisüdamed on koos juurviljadega pehmeks haudunud. Lisaks on see ka hinnalt üsna soodne.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g Külmutatud broilerisüdamed
Õli praadimiseks
1 tk Sibul
300 g Kaalikas
200 g Juurseller
2 spl Kikerherne- või nisujahu
3 dl Vesi või puljong
1 dl Tomatipasta
3 spl Hapukoor
Hakitud petersell
Sool
Must pipar
3 spl Magus tšillikaste

Valmistamine

1. Poolita broilerisüdamed, pese ja kuivata majapidamispaberiga. Koori kaalikas ja juurseller, lõika kuubikuteks.

2. Pruunista südamed pannil õlis. Lisa hakitud sibul ja kuubikuteks lõigatud kaalikas ning juurseller. Pruunista 2-3 minutit. Puista peale jahu, kuumuta läbi ja lisa vesi või puljong. Hauta kaane all 15 minutit.

3. Lisa tomatipasta ja tšillikaste ning maitsesta soola ja pipraga. Raputa hulka hakitud peterselli. Hauta kuni kaalikas on pehme. Lisa hapukoor ja timmi maitse soola ja pipraga sobivaks.

Serveeri keedetud riisi või kartuliga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee