Broilerisüdame-juurviljahautis
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
400 g Külmutatud broilerisüdamed
Õli praadimiseks
1 tk Sibul
300 g Kaalikas
200 g Juurseller
2 spl Kikerherne- või nisujahu
3 dl Vesi või puljong
1 dl Tomatipasta
3 spl Hapukoor
Hakitud petersell
Sool
Must pipar
3 spl Magus tšillikaste
Valmistamine
1. Poolita broilerisüdamed, pese ja kuivata majapidamispaberiga. Koori kaalikas ja juurseller, lõika kuubikuteks.
2. Pruunista südamed pannil õlis. Lisa hakitud sibul ja kuubikuteks lõigatud kaalikas ning juurseller. Pruunista 2-3 minutit. Puista peale jahu, kuumuta läbi ja lisa vesi või puljong. Hauta kaane all 15 minutit.
3. Lisa tomatipasta ja tšillikaste ning maitsesta soola ja pipraga. Raputa hulka hakitud peterselli. Hauta kuni kaalikas on pehme. Lisa hapukoor ja timmi maitse soola ja pipraga sobivaks.
Serveeri keedetud riisi või kartuliga.