Foto: Jaan Heinmaa
Linnuliha retseptid
10. oktoober 2018, 08:22

Kotletid kõrvitsa ja kanahakklihaga

Kotletid valmivad kiiresti ja sobivad seetõttu ka argiõhtuks. Kõrvits on hea enne kotletitainasse panemist poolpehmeks aurutada või küpsetada. Võib ka pehmeks keeta, aga siis jääb tulemus vesisem. 

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 g Broilerihakkliha
200 g Kõrvitsa viljaliha
2 viilu Sepik või sai
1 tk Muna
Sool
Must pipar
Muskaatpähkel
Vesi saia leotamiseks
Riivsai paneerimiseks
Õli praadimiseks

Valmistamine

1. Auruta kõrvits või rösti ahjus poolpehmeks, 6-7 minutit. Lase jahtuda ja riivi peene riiviga. Pigista kuivemaks.

2. Samal ajal leota sai vees pehmeks, pigista kuivaks. Lisa hakklihale riivitud kõrvits, sai ja muna. Maistesta soola, pipra ja riivitud muskaatpähkliga.

3. Vormi meelepärase suurusega kotletid, paneeri riivsaias ja prae pannil õlis kummaltki poolt kuldpruuniks, 3-4 minutit kummaltki poolt.

Serveeri riisi, kartulite või pastaga.