Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes
Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
30 minutit + 30-35 minutit ahjus
Koostisosad
3 spl Oliiviõli
2 tk Suur suvikõrvits
1 tk Küüslauguküüs
1 peotäis Basiilikulehed
500 g Ricotta juust
Sool
Must pipar
2 tk Munakollane
0.5 tk Värskelt pressitud sidruni mahl ja riivitud koor
500 g Tomatikaste
60 g Riivitud parmesani juust
Valmistamine
1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Määri ahjuvorm 1 sl õliga.
2. Poolita suvikõrvitsad pikuti, eemalda seemned, kui vaja. Lõika õhukesteks pikkadeks viiludeks, nt juurviljakoorijaga.
3. Haki basiilik ja küüslauk. Maitsesta ricotta soola ja pipraga, sega hulka küüslauk, munakollased, riivitud sidrunikoor ja -mahl ning basiilik.
4. Pane 3-4 suvikõrvitsaviilu lauale nii, et nad katavad üksteist veidi. Tõsta peale 2 sl täidist ja keera rulli. Tee saranaselt ülejäänud rullid. Pane pool tomatikastmest vormi põhja, lao peale rullid ja määri ülejäänud kaste. Riputa peale riivitud parmesani. Nirista peale ülejänud 2 sl õli.
5. Küpseta 30-35 minutit. Serveeri basiilikulehtedega ja jahvata peale musta pipart
Kommentaarid (0)